کشت گیاهان دارویی در سایت مرکزی دانشگاه لرستان به منظور پتانسیل‌یابی اراضی

۱۴۰۳/۰۲/۱۲

کشت گیاهان دارویی با هدف پتانسیل‌یابی اراضی و سازگاری این نوع کشت‌ها، در بخشی از فضای اطراف ساختمان مرکزی اداری دانشگاه لرستان اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، دبیر شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: «توجه به کشت گیاهان دارویی از جمله موضوعات مرتبط با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های کشاورزی استان لرستان است و در ابعاد حدود دو هزار مترمربع در اطراف ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان کشت شده است».

دکتر سلیمانی‌مطلق، اظهار داشت: «باتوجه به اینکه دانشگاه لرستان دارای دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی است گسترش کشت گیاهان دارویی با رویکردها و روش‌های علمی، از جمله اولویت‌های کاری شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان است».

وی افزود: «برخی گونه‌های گیاهان دارویی همچون آویشن، مریم گلی، موسیر، مرزه خوزستان و به لیمو در اولویت‌های کشت هستند».

دکتر سلیمانی‌مطلق، خبر داد: «درصدد توسعه کشت گیاهان دارویی در قالب طرح‌های دانشجویی و فرصت های مطالعاتی هستیم».

دبیر شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان، اظهار داشت: «ارتقای شاخص‌های مدیریت سبز از جمله گسترش فضای سبز و درختکاری از اهداف مهم در این راستاست».

۱۴۰۳/۰۲/۱۲ - ۰۹:۱۸