اخبار

زعفران کشت‌شده در دانشگاه لرستان، با کسب بالاترین درجه کیفی در گروه سوپرنگین صادراتی قرار گرفت

۱۴۰۱/۰۹/۲۶

نتایج آزمایش کیفیت نمونه زعفران کشت شده در دانشگاه لرستان، نشان داد این محصول دارای بالاترین درجه کیفی از لحاظ عطر، طعم و قدرت رنگ‌دهی است که در دسته زعفران سوپرنگین صادراتی به شمار می‌آید.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، با استناد به گزارش عملکرد ارائه شده از سوی دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، مسئول حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان، برمعیار نتایج آزمایش کیفیت نمونه زعفران کشت شده در دانشگاه لرستان، این محصول دارای بالاترین درجه کیفی از نظر شاخص‌های عطر، طعم و رنگ‌دهی است که در گروه زعفران سوپرنگین صادراتی محسوب می‌شود.

برای مطالعه گزارش کامل حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان درباره زعفران کشت شده در دانشگاه لرستان، بر روی فایل پیوست کلیک کنید:

دانلود فایل ضمیمه
گزارش کیفیت زعفران کشت شده در دانشگاه لرستان
اندازه فایل : 2.4 MB
گزارش تصویری

۱۴۰۱/۰۹/۲۶ - ۱۱:۱۶
۲۶۴ بازدید